top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraDDC Praha

Sterilní domácí DNA odběrová souprava, domácí odběr a testy DNA

DNA Diagnostické Centrum nabízí testy DNA pomocí domácího odběru bez návštěvy naší ambulance nebo svého lékaře. Na základě objednávky, našim klientům zašleme domácí odběrovou soupravu pro odběr bukálních vzorků (výtěr ústní dutiny) v domácím prostředí. Využitím možnosti domácího odběru omezíte riziko infekce v období COVID-19 pandemie a elektronický výsledek testu obdržíte již za několik dní do emailu.


Domácí DNA odběrová souprava
Domácí odběrová souprava

Naše DNA odběrová souprava obsahuje sterilní aplikátory pro provedení výtěru ústní dutiny, podrobný návod jak vzorky odebrat, zabalit a odeslat do DNA Diagnostického Centra v Praze. O obdržení vzorků je každý klient informován emailem, který obsahuje informaci o vzorcích a datu předpokládaného dokončení analýzy.


Doma provedený stěr buněk povrchu vnitřku úst (bukálních buněk) je snadná a spolehlivá technika odběru vzorku pro většinu testů DNA. Pro zajištění absolutní spolehlivosti testů, DDC požaduje u domácích odběrů 4 stěry od každého testovaného a testuje jako jediná DNA laboratoř pomocí patentované DUAL Process technologie každý vzorek až 3-krát.


Odběr vzorků pro testy DNA je i v současné situaci velmi bezpečný a bez ohrožení kvality výsledku.

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page