top of page
Obrázek autoraDDC Praha

Jak testujeme DNA v DDC

Aktualizováno: 28. 8. 2020

Ať už se jedná o domácí odběr vzorků nebo o ambulantní odběr v našem odběrovém centru, vždy odebíráme 4 bukální vzorky (výtěr ústní dutiny) od každého testovaného. Toto provádíme z několika důvodů, především však z důvodů přesnosti a kvality.

Laborant v odběrovém centru DDC v Praze
Termín odběru rezervujte na tel. čísle 234093841

Odebrané vzorky jsou v laboratoři rozděleny a testovány ve dvou nezávislých laboratorních týmech pomocí patentované "DUAL Process" analýzy pod dohledem vedoucího laboratoře. DUAL Process znamená, že všechny odebrané vzorky jsou testované dvakrát různými tými, na různých analyzátorech a s jinýmy šaržemi chemikálií což vylučuje chybu jednotlivce, přístroje nebo použitých chemikálií. Dual Process standardně používá při analýzách DNA pouze DDC, opět z důvodu zvýšení kvality a přesnosti testů DNA. DDC laboratoř je ISO17025 akreditována. Laboratorní data jsou pak porovnána a výsledek vydán s elektronickým certifikátem a podpisem vedoucího laboratoře, který je znalcem v oboru genetiky a testování dědičných vlastností a zároveň odborným garantem výsledku testu DNA.

V případech kdy dojde k vyloučení otcovství testujeme vzorky ješte jednou. Naše testy DNA jsou spolehlivé, kvalitní a přesné. Odhalí kontaminaci, mutace, chiméry ale i špatně předaný genetický materiál z rodiče (údajného otce) na dítě. Vyloučí falešně pozitivní, ale i falešně negativní výsledky. Naše rozšířená analýza DNA testující minimálně 20 oblastí genomu nebo náš SUPER test DNA testující minimálně 25 oblastí genomu jsou jedny z nejspolehlivějších testů DNA na trhu.


159 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page